Fluisterstil, efficiënt en razendsnel geïnstalleerd: de lucht/water-warmtepomp aroTHERM split VWL AS van Vaillant

aroTHERM<br />
aroTHERM<br />
aroTHERM<br />
aroTHERM<br />
aroTHERM<br />
Een compacte, fluisterstille warmtepomp die zich bovendien in geen tijd laat installeren? Ze bestaat en luistert naar de naam aroTHERM split VWL AS. Met deze zeer rendabele lucht/water-warmtepomp wil Vaillant beantwoorden aan de stijgende vraag naar flexibele, rendabele oplossingen voor nieuwbouwwoningen en appartementen. De aroTHERM split VWL AS biedt een hedendaagse oplossing voor verwarming, koeling en sanitair warmwatervoorziening. De krachtige Vaillant-kwaliteit van deze warmtepomp vertaalt zich bovendien in een lange levensduur.

Buitengewoon stil

De lucht/water-warmtepomp aroTHERM split VWL AS is ontwikkeld aan de hand van split-technologie op basis van koelmiddel. De buiteneenheid bevat de verdamper, compressor en het expansieventiel, terwijl de condensor zich in de hydraulische binneneenheid bevindt. Een belangrijke troef van deze warmtepomp: haar stille werking. Voor het VWL 35/5 AS-model houdt de buiteneenheid het beneden de 32dB(A) bij A2/W35 op een afstand van 3 meter (in fluistermodus) en op een afstand van 5 meter daalt het geluidsniveau zelfs tot onder de 25 dB(A). Dat maakt van deze warmtepomp een van de stilste op de markt.

Diverse combinatie-opties

Voor een eenvoudige installatie laat de aroTHERM split VWL AS zich het makkelijkst combineren met de uniTOWER VWL IS van Vaillant, een alles-in-één hydraulische binneneenheid met een warmwaterboiler van 190 liter. Dit instapmodel biedt een hedendaagse oplossing voor de verwarming, koeling en sanitair warmwatervoorziening van de doorsnee eengezinswoning. Een flexibele oplossing die de warmtepomp aan diverse modulaire Vaillant-componenten koppelt, is natuurlijk ook een optie. De aansturing gebeurt in beide gevallen aan de hand van de weersafhankelijke multiMATIC VRC 700-regeling.

Snelle installatie

De lucht/water-warmtepomp aroTHERM split VWL AS laat zich bijzonder snel, en bijgevolg voordelig, installeren. Om het transport te vergemakkelijken, geeft het ‘split mounting concept’ meteen al de mogelijkheid om de uniTOWER VWL IS in twee delen op te splitsen. In een combinatie met deze specifieke hydraulische binneneenheid neemt de installatie maximaal één werkdag in beslag. Haar lichtgewicht, ingewerkte handvaten, integratie van alle accessoires, de voorgevulde buiteneenheid, voorgemonteerde verbindingskits en standaard gereedschapsvereisten zijn stuk voor stuk factoren die hiertoe bijdragen.

Beproefde technologie

Split-technologie op basis van koelmiddel heeft zich eerder al bewezen in de airconditioningsector. Ze biedt diverse voordelen. De maximale dikte van 12 mm (35 mm inclusief isolatie) van de buizen die de binnen- en buiteneenheid met elkaar verbinden, zorgt voor een flexibele installatie. Bovendien zijn de buizen van de aroTHERM split plooibaar en voorgeïsoleerd. Ze worden geleverd met een eBus-kabel, voor een vlotte connectie tussen beide eenheden. Dankzij de flexibele koperen leidingen en de ‘plug and play’-koppelingen is de installatie zo gebeurd.

Lange levensduur

Door zowel ontwikkeling als productie volledig binnenshuis en op Europese bodem te houden, kan Vaillant strikt toezien op de geldende kwaliteitsvereisten. Het resultaat: elke aroTHERM split warmtepomp is telkens weer een betrouwbaar technologisch hoogstandje met een uitzonderlijk lange levensduur, dat er nog goed uitziet ook
aroTHERM
aroTHERM<br />

Contact persoon

Alle nieuwigheden van 2019 per categorie

Verwarming
ACV
ACV ILEA 22/30, de gebruiksvriendelijke, betrouwbare en geconnecteerde gasketel
Energie
Atlantic
EXPLORER V4: De verbeterde versie van de Explorer V3 warmtepompboiler
Sanitair
AXOR
AXOR Edge, een luxueuze symbiose tussen geometrische vormen en ultra-precieze fabricagemethodes.
Sanitair
Begetube
Met DirtSTOP® blijft het verwarmingssysteem in topconditie
Sanitair
BWT
BWT, uw partner in waterbehandeling
Sanitair
Duscholux
Pulsar: een opmerkelijk geraffineerd stijlicoon.
Je badkamer ademt leven.
Sanitair
Geberit
Het beste van twee werelden wordt één.
Sanitair
Geberit
Het plaatsbesparende systeem.
Sanitair
Geberit
Bijzonder slim.
Sanitair
Hansgrohe
Rainfinity, de nieuwe hansgrohe-doucheserie voor veeleisende wellness- en designliefhebbers.
Sanitair
Hansgrohe
FinishPlus: een badkamer in trendy kleuren.
Energie
Renson
Oververhitting vermijden met Renson buitenzonwering én intensieve ventilatie
Verwarming
Vaillant
Fluisterstil, efficiënt en razendsnel geïnstalleerd: de lucht/water-warmtepomp aroTHERM split VWL AS van Vaillant.
Verwarming
Viessmann
Vitodens 200-W: verwarmingscomfort op de meest efficiënte manier
Sanitair
Villeroy & Boch
Karakter gecombineerd met stijl.
Sanitair
Villeroy & Boch
Sterke buitenzijde. Lichte kern.
Verwarming
Weishaupt
Ook bij -22°C een fluisterstille krachtpatser!